1290.00 HRK
godišnje
Thawte code signing certifikat
Zaštite svoj kod certifikatom jednog od najpoznatijih i najpopularnijih brandova. Thawte SSL i code signing certifikati štite više od 1100000 identiteta i transakcija u više od 240 zemalja svijeta.
Thawte certifikat uvjerit će vaše klijente da je vaš software siguran za preuzimanje (download). Ovaj certifikat radi na gotovo svim platformama i aplikacijama i osigurava trenutno detektiranje neovlaštene, zlonamjerne promjene zaštićenog koda ili sadržaja. Ovaj certifikat je namijenjen organizacijama.
3292.00 HRK
godišnje
Symantec code signing certifikat
Uvjerite svoje klijente da je vaš kod provjeren najboljim i najpoznatijim svjetskim certifikatom. Symantec će osigurati maksimalno povjerenje klijenata da je vaš kod siguran za preuzimanje (download).
Symantec certifikat radi na gotovo svim aplikacijama i platformama, te osigurava trenutno detektiranje neovlaštene, zlonamjerne promjene štićenog koda ili sadržaja. Certifikat je namijenjen organizacijama.
694.00 HRK
godišnje
Comodo code signing certifikat
Comodo code signing certifikat je pristupačan certifikat, izdaje se brzo, Vaši klijenti mogu biti sigurni da je vaš kod siguran za preuzimanje (download).
Comodo certifikat radi na gotovo svim aplikacijama i platformama, osigurava brzo detektiranje neovlaštene, zlonamjerne promjene štićenog koda ili sadržaja.