Podaci za spajanje na FTP

Iz sigurnosnih razloga više nije moguće spajanje na naše Linux poslužitelje preko nekriptiranog FTP protokola. Ako se koristi nekriptiran FTP protokol postoji mogućnost da virusi na korisnikovom računalu učitaju lozinku za pristup na korisnički račun i pomoću učitanih podataka postavljaju na server svoje skripte. ... Nastavak.. »

21st Oct 2009
Slanje mailova - problem za korisnike Iskon-a

U posljednje vrijeme imamo dosta reklamacija na slanje pošte ako je kao SMTP server postavljen mail.moja-domena (dakle -vaša domena). Problem imaju samo korisnici koji na Internet pristupaju preko Iskona. Čini se da Iskon dozvoljava svojim korisnicima da poštu šalju samo sa njihovih servera. Rješenje problema: ... Nastavak.. »

17th Jul 2009
Nove domene u ponudi

Proširili smo ponudu domena, od sad možete preko nas registrirati i domene s nastavcima:

.AT (Austrija)
.DE (Njemačka)
.SI (Slovenija)
.RS (Srbija)
.ASIA

Pravila za registraciju ovih domena su jednostavna - domena mora biti slobodna i plaćena.

Pozdrav iz Orbisa

 

17th Mar 2009
Novi Portal za klijente

Poštovanje od 1.10.2008 krenuli smo s novim software-om za praćenje poslovanja, novi sustavom za klijente, umjesto starog koji se nalazi na adresi https://www.zanavek.com/center/index.php. Adresa novog sustava je www.orbis.hr/portal, a radi se o modernijem, preglednijem i jednotavnijem sustavu, na kojem možete vidjeti sve svoje usluge ... Nastavak.. »

1st Oct 2008
4 5 6